Печат

Добре дошли!

Написана от Admin on . Posted in Последни новини

Рейтинг
УжаснаОтлична 

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ


    На Вас, любителите на автомобилния спорт, и на тези, които предпочитат рали-дисциплината, желаем успех. Средна гора, със свойте изключително живописни и технични специални етапи ще допринесе за хубавото настроение на пилоти, навигатори, механици, спонсори и публика. А гр. Панагюрище, с богатата си история и запазил топлата атмосфера на българщината ще се превърне в център на тази изява. Площад “20 Април“, където ще бъде даден старта и финала на рали “Средна Гора“- кръг от Европейска рали купа и кръг от Националния шампионат, ще посрещне участниците и гостите на ралито. От първото състезание, проведено през април на 2004 г. с името “Траянови врата“, до единадесетото “Средна Гора“ винаги сме се стремели да Ви доставим удоволствие и приятно усещане за добре свършена работа.
С топло чувство  можем да споменем и си припомним класическите, станали легенда специални етапи Мухово и Славовица, с благодарност можем да се обърнем към всички хора, направили ралито реалност от красивия град Костенец, с възхищение можем да  споменем и виртуозното пилотиране на  автомобилите от Димитър Илиев/Янаки Янакиев- побеждавал четири пъти,от Крум Дончев/Петър Йорданов- качил се на стълбицата като победител два пъти, от Георги Танев/Румен Манолов, който ще се запомни с това,че е първия победител, от Ясен Попов/Дилян Попов и всички които се представиха не по- лошо от първите.
За феновете на автомобилния спорт ще остане „Турският паркинг“ на магистрала „Тракия“ като любимо място за проследяване развоя на състезанието.
Нека, в периода 08-10 май 2015 г. да се отдадем на динамичния автомобилен рали спорт; състезателите и техните екипажи на своя успех; сервизите и техните механици на добрата подготовка и обслужване на автомобилите; публиката на хубавата гледка по отсечките. А ние като организатори имаме желание  да ви осигурим  добра организация.
Нека Средна гора да ни дари с топлота и нека ние да я опазим такава каквато е.
Желая на Всички незабравими три дни  в сърцето на Средна гора

В момента има 25  гости и 0 потребители в сайта

Домакини на рали Средна гора 2015 г.